Sunday, November 30, 2008

Hölkkäystä satelliittiavusteisesti

Ostin kertakaikkiaan mainiot lenkkitossut, Puma Road Racerit. Normaalisti melkein satasen maksavat kengät lähtivät euroissa alle neljälläkympillä. Lenkkarit eivät tunnu jalassa ollessaan käytännössä yhtään miltään, vain aivan kuin paksummalta nahkakerrokselta jaloissa. Täydellistä!

Kävinkin sitten eilen iltapäivälenkillä. Google Earthista katsoin, että juoksin yhteensä vain noin 5 kilometriä (en suunnitellut lenkkiä etukäteen mitenkään, juoksin vain joenrantaa kroppaani kuunnellen, ja käännyin siinä vaiheessa ympäri kun kuvittelin vielä jaksavani juosta koko matkan takaisin, ja nipinnapin jaksoinkin). Kyseessä oli ensimmäinen juoksulenkki sitten elokuun lopun, jolloin saatoin lähteä aamukuudeltakin lenkille, jos ei enää nukuttanut. Se oli aika maanista aikaa, viimeinen kuukauteni Helsingissä ennen karkupaikan etsiskelyssä ympäri maailmaa kulunutta syyskuuta (jolloin taas tuli käveltyä turistina paljon).

Olen siis rapakunnossa. Tänään ei juosta, sillä kipeytyneet lihakset sallivat vain futonmatkailun, mutta ensi viikolla tavoitteena on vähintään kolme lenkkiä. En aseta vielä kilometritavoitteita.

Eikä tästä tule kuntoilu- tai laihdutusblogi, ei sen enempää kuin viini-, kokkaus-, mainos- tai ihmissuhdeblogikaan.

No comments: