Friday, May 29, 2009

Kivoja pikkuasioita

Pomoni kehui duunini rohkeita, "hulluja" ratkaisuja nerokkaiksi. Myös toinen pomo oli tiistaisessa tapaamisessa kovasti innoissaan työni jäljestä, ja kehui minua persoonalliseksi ja ideoitani runsaiksi ja erittäin kiinnostaviksi, joten voin olla (suomalaisittain) ihan tyytyväinen.

Täydelliselle valittelin tekstiviesteissä "intiaanilookiani", joten hän eilisiltaisen kävelylenkin päätteeksi laittoi vaivihkaa kätensä takkini taskuihin hieman halausta muistuttavalla eleellä ja sujautti sinne mahtavan tehokasta voidetta auringonpolttamalle iholle sekä huulivoidetta. Aamulla olin kuin uusi ihminen!

Eräs lähisukulaiseni piipahtaa täällä viikonloppuna. Käymme englanninkielisessä teatteriesityksessä, ja mahdollisesti "maanosan parhaaksi" mainostetussa pihviravintolassa. Hinnat ovat muuten sen mukaiset...

Nyt ulkonakin on parin pilvisemmän päivän jälkeen taas täydellinen ilma (ei liian kuuma).

Ainoa miinuspuoli on, että tänään pitää siivota ja pyykätä. Asuntovälittäjäkin suunnittelee jo näyttöjä kämppääni... puhumattakaan lähisukulaisen "tupatarkastuksesta".

2 comments:

Bubuina said...

Mystistä miten säät sielläpäin ovat joka postauksessa ihan samat kuin Pariisissa... Hmm! :D Ajattelin vain näin vinkata muille lukijoille, kun tässä kuitenkin kollektiivisesti yritetään vieläkin päätellä missä on Karkupaikka!! (en siis väitä, että se on - välttämättä - Pariisi, vaikka "Pariisin matka" voisi olla ovelaa hämäystä, mutta että säiden ihan täydellinen samankaltaisuus ei voi olla ihan sattumaa! Siis oikeasti, meillä oli ihan samoina päivinä kauheat helteet, sitten oli pari pilvistä päivää ja nyt taas aurinkoista muttei liian kuuma! Että hm hm!! :P

karkumatka said...

Mystistä tosiaan! :)

Pariisihan joka tapauksessa on maailman napa, eikö olekin? :D

Mutta mitenkäs selität tämän: jos asuisin Pariisissa, niin miten olisin voinut vastustaa kiusausta olla yrittämättä tavata noin samanhenkistä ihmistä? ;)