Tuesday, May 19, 2009

Syön sanani

Ensinnäkin täytyy pyörtää puheet parsoista. Alankomaalainen kaverini kävi kylässä ja Duvel-sixpackin ohella rikastutti minua Oikealla Tavalla Keittää Parsaa. Kuoritaan, kuoret ja vähän sokeria keitinliemeen, parsat yhteen nipuittain. Keitinvedestä voi sitten myöhemmin tehdä parsakeittoa. Perinteinen tapa on nauttia kinkun ja keitetyn kananmunan kanssa, me nautimme italialaisittain parmesaanin ja voisulan kanssa.

Toiseksi olen ilmeisesti syönyt sanojani enemmänkin, sillä tänne niitä ei ole päätynyt. Pahoittelen, mikäli olette kaipailleet, piti saada yksi isoksi paisunut työurakka valmiiksi, ja kielsin itseltäni blogihuvit. Eipä niin, että mitään merkittävämpää olisi tänne ollut kirjoittaakaÄH.

--

Tuota kirjoittaessani Makuukaveri veti melko suorasukaisen fyysisesti minut työpisteeltäni pikakaljalle ennen iltapalaveria. Iltapalaveri taas jalkautui pian vakibaariimme pomon häivyttyä johonkin toiseen tilaisuuteen. Kahdesti kaljalla työpäivän aikana, ei paha. Tässä välissä näin vielä Täydellistäkin. Olin kevyestä päiväkännistä johtuen poikkeuksellisen vekkuli ja hauska. Voi nolous.

Olen nyt muuten vihdoin tavannut Täydellisen Partnerin. He ovat hämmästyttävän samannäköisiä, minkä lisäksi minulle selvisi, että toisen alkuperäinen ristimänimi on Danielle ja toinen käyttää etunimenään Danielia. Hehän ovat kuin oopperan rakastavaiset! Toisistaan erottamattomat myös lausuttuna! (Kuulemma toinen on sitä mieltä, että moinen olisi turhan "sitovaa", ja siksipä toinen käyttää nykyään etunimenään toista nimeään.)

Itse olen pääasiassa vehtaillut Makuukaverin ja Oliivin kanssa - välillä yhtä aikaa, välillä vuorotellen. Tulee mieleen 17-kesäisen bilesekoilut kahden vastakkaista sukupuolta edustavan bi-seksuaalin kanssa, mutta niin pitkälle ei ole vielä päästy. Makuukaveri sen sijaan vetää toistuvasti kisaillessamme (hämmästyttävän teini-ikäistä käytöstä, myönnän) käteni ”vahingossa” kiinni sukupuoliulokkeeseensa. Perjantaina vierailen ensi kertaa (yökylässä) hänen luonaan, lauantaina menemme toiseen kaupunkiin piknikille. Minun tehtäväni on ostaa viltti huomenna ennen kuin menen arkkitehtuurimuseoon Täydellisen kanssa.

Tajusinkin juuri, etten ole poistunut täältä sitten helmikuisen New Yorkin -matkani! No, ensi kuussa vierailen synnyinsijoillani ja Pariisissa. Nyt ainakin…

Mutta se onkin sitten jo ihan toinen postaus.

No comments: