Sunday, December 21, 2008

Austin

Ihmeellisesti olivat välimme viileämmät. Katsoimme trilogian kaksi ensimmäistä osaa, joimme viiniä, tupakoimme ja söimme. Ja nukuimme, tietenkin. Ehkä hänellä oli joku tietty aika kuukaudesta. Tai vuodesta.

Vastapäätä katua oli samana iltana bileet. Seurasin parvekkeelta isäntäväen valmistautumista makuukaveriani odotellessani. Paljon kävelyä asunnossa pelkissä alusvaatteissa, eri asujen testailua, läppärin asentamista stereoihin ynnä muuta mukavaa tirkisteltävää. Sitten kun makuukaveri tuli, alkoi tylsä vaihe, kun ensimmäisten vieraiden kanssa istuskeltiin sohvilla ja juteltiin. Melko myöhään alkoi hurja tanssiminen. Musiikki kuului meille sisälle asti vaikka molempien ikkunat olivat kiinni. Pelleilimme parvekkeella ja tanssimme mukana. Saimme oitis kutsun mukaan bileisiin.

Sain kuitenkin seksintoivoisena pidettyä meidät täällä. Jäipähän yhdet bileet ja uudet tuttavuudet väliin. Olisi kyllä outoa tuntea vastapäiset naapurit. Tirkistelen mieluummin. Vielä mieluummin olisin harrastanut seksiä.

Maanantaina Suomeen, jossa minua odottavat ihan toisenlaiset kielletyt hedelmät...

No comments: