Tuesday, December 23, 2008

Liian myöhään keksitty

Hetken mielijohteesta vastapäiseltä parkkipaikalta ostettua joulukuusta sisään kantaessani keksin, että Blogistanian ulkosuomalaisblogeissa havaittava jouluksi Suomeen -ilmiö olisi pitänyt valjastaa harvinaislaatuisen blogimiitin hyväksi. Koska muulloin muka olisi ollut parempi saada näin globaalit blogaajat saman pöydän ääreen kuin lauantaina 27.12., kun joulun välipäivät tänä vuonna osuvat niin mukavasti viikonloppuun?

Asiassa on vain pari mutkaa. Lauantaina 27.12. olen menossa bileisiin, joita en jättäisi väliin mistään hinnasta. Fiksu ja seksikäs -teemabileisiin (sic) kun pitää pukeutua ja valmistautua. Kuohuvaa pitää etsiä juotavaksi ja hiuksiakin pitäisi laitattaa. Lisäksi siellä tapaan muutenkin monia lyhyemmällä tai pidemmällä karkumatkalla olevia ystäviäni, jopa New Yorkista asti. (Löysin karkupaikastani lähtevän halpalentoyhteyden Nykkiin: noin 250 €uroissa meno-paluu!)

Toinen mutka on tietysti se, että elävässä elämässä en voisi kätkeä sellaisia asioita kuin ikääni ja sukupuoltani. Kiinnostavan tapauksen kohdalla saattaisin lipsauttaa jopa jotain työstäni :)

2 comments:

Takaisin Kallioon said...

Tuo on kyllä ihan mielenkiintoinen ilmiö tuo blogimiiteistä seuraava anonyymiyden menettäminen. Itsekin muistan sen ensimmäisen kerran kun tulin "kaapista ulos", mutta aika monta muutakin "anonyymiä" bloggaajaa siellä oli. Enpä ole sitä päätöstä kuitenkaan katunut, tosielämässä kun bloggaajat tuppaavat olemaan erittäin mukavaa ja heterogeenistä sakkia. Pari ihan hyvää ystävääkin on blogin kautta saanut tässä kahden ja puolen vuoden aikana.

Ja vaikka miiteissä valokuvattaisiinkin niin on toisen anonyymiyttä kunnioitettu siten, että ilman lupaa ei kenenkään kuvaa ole julkaistu. Voin siis ainakin omien kokemusten perusteella suositella varauksetta muiden bloggaajien tapaamista.

pebaline.vuodatus.net said...

No tämähän oli aivan mainio idea, ehkä sitten ensi vuonna. ;) Hyviä välipäiviä ja teemabileitä muuten, laitoin blogisi tarkkailuun ensi vuodelle. Lähden itse sunnuntaina takaisin Lontoon sumuun. Eli palaan omalle karkumatkalleni. :)