Monday, December 22, 2008

Läppäripornoa

Sydänyöllä, aikaerosta ja synnyinkaupunkini pimeydestä kärsivänä sormeni hivelevät sen pyöreitä muotoja ja teräksenkarheaa pintaa. Uusi Mac tuntuu todella seksikkäältä!

Olenkohan ihan sairas? No, rehellisesti sanottuna mitään suurempaa valaistumista en ole vielä kokenut. Facebookissa statustani Maciin vaihtamisesta kommentoitiin minuutin sisään jo useammankin kerran, ja Mac-ihmisten tervetulotoivotukset tuntuvat lähinnä parodialta itsestään. He tekevät sen itse, Haavikkoa siteeratakseni.

Kaksi yhteensopivuusongelmaa: tutustumislehtinen ei mahdu takkini taskuun (otin sen mukaani, kun piti poiketa illalla yhdessä työkokouksessa) ja en pääse Nokia E51:ni kautta Elisan mobiililaajakaistalla nettiin. Jälkimmäisessä asiassa olisin kiitollinen avun tarjoajalle. *räps räps*

2 comments:

Takaisin Kallioon said...

Missä vaiheessa homma kosahtaa ja antaako jotain virheilmoitusta?

Netti toiminee puhelimessa ongelmitta?

Tarjoaako tietokone mahdollisuutta käyttää modeemina kun asentaa puhelimen uutena bt-laitteena? (Ellei, niin osoitteesta http://www.taniwha.org.uk/ voisi saada toimivat modeemiskriptit. Ei pitäisi tarvita kuitenkaan.)

Onko APN asetettu oikein puhelimessa (Elisalla muistaakseni perus "internet")?

Joskus Elisa vaatii käyttäjätunnuksen/salasanan, tällöin muistaakseni username "rlnet", password "internet")?

Jos tarvii puhelinnumeroa niin se on *99#

Josko noilla pääsisi alkuun... tarkemminkin voidaan asiaa katsoa jos sulla on jotain messengeriä, skypeä tahi muuta pikaviestintä. :) Ainakin se on hieman kätevämpää kuin blogin kommenttilootassa keskusteleminen.

karkumatka said...

karkumatka@email.com (toimii myös AIM-pikaviestimessä...)