Thursday, June 18, 2009

Analyse

Lyhyt päivitys täältä Eiffel-tornin kupeesta. Lukijoitani varmasti kiinnostaa, millaisen vaikutelman annan ulkopuolisen tarkastelijan näkökulmasta. Astuin siis ulos varjoista ja riisuin naamiovaatteeni tiistaina 16.6.2009 (kirjallisuuden opiskelijaa sopi tavata Bloomsdayna) Seinen rannalla, kun tapasin lukijani Bubuinan.

Hän kirjoittaa minusta muun muassa seuraavaa (kommenttini suluissa):
- tunnistin hänet ihan heti, kun oli niin suomalaisen näköinen! :D (kiitti vaan! :P)
- Karkumatka oli hauska, ystävällinen ja sivistynyt ihminen (sen nyt kai kaikki jo tietävätkin...)
- minä tiedän siis nyt sukupuolen, nimen, ammatin, ja mulla on jopa valokuvia Karkumatkasta – mutta en voi vuotaa yhtään mitään, ähäkutti! (let's keep it that way...)

Koko jutun voitte lukea täältä. Ja lisää "blogistani sanottua" tämän sivun ala-->yläreunassa vaihtuvin sloganein. Tarkemman kuvauksen Pariisin-reissusta (kuvineen) postaankin sitten myöhemmin… Malttamattomat voivat sillä aikaa seurata oikealla yläkulmassa olevaa karkumatka liveä.

Ei muuten tunnu yhtään siltä, että huomenna on juhannusaatto. Omiin aikatauluihini sopii lisäksi paremmin kännitä tänään (ja lauantaina, kröhöm...), joten Pont des Artsilla juotavat Bordeaux-viinit onkin jo ostettu. Karkumatka goes civilisation - à votre santé!

2 comments:

Bubuina said...

Nyt vasta ehdin lukemaan sun juttuja! Oli kiva tavata :) Kirja lähtee matkaan ensi viikolla, joten odottaa sua varmaan sit Suomessa! Nauti viimeisistä viikoista karkumatkalla! (mulla oli muuten outo yö viime yönä, tapasin oscar-voittaja adrien brodyn baarissa - mutta kirjotan siitä lisää blogilla tänään vielä!) :P

karkumatka said...

Hyvä kun laitoit kirjan postiin, kiitos!

Miltäs näyttivät Pariisin-kuvani paikallisesta?