Monday, January 26, 2009

Ainakin toistaiseksi...

...on hän edelleenkin jalat hyvin tehokkaasti alta vievä ihminen. Onneksi istuimme, kun juttelimme. Vaikea silti puhua sellaisen kanssa, jonka kasvojen täydellisyys ja ilmeiden lämpöisyys pakahduttaa vähän väliä.

En ehtinyt pökerrykseltäni edes pyytää Täydellisen sähköpostiosoitetta saati puhelinnumeroa. Kahvillekaan emme kerinneet, koska hän poistui niin yllättäen juuri ennen tilaisuuden loppua. Pelanneeko kylmiä suihkuja / lämpimiä suihkuja -peliä, peleistä vanhimpia? Hänen lähtevä katseensa, hieman kuin hukkuvalla, syöpyi mieleeni. Ei ole todellakaan tapaistani ihastua tällä tavalla päätä pahkaa. Mitenköhän tässä tulisi toimia?

Puhuimme tauolla monenlaisista yhteistyömahdollisuuksista, ja sain häneltä uskomattoman hyvää ammatillista apua. Elättelen vahvoja toiveita, että näemme työn merkeissä vielä tällä viikolla, sillä ensi- ja sitä seuraavalla viikolla joudun surukseni olemaan taas työasioissa Suomessa. Siellä on kuulemma jokseenkin talvista tällä hetkellä? Viihdyn täällä auringossa kyllä paremmin.

Sitä paitsi tässä on vielä sekin hassu hankaluus, että 50ft löysi jonkun halpisyhteyden (?) Berliinistä tänne ystävänpäiväksi. Tulee jotain paikallista ystäväänsä tapaamaan, kun tällä on täällä bileet. Eli tiedossa seurustelulta ulkopuolisille vaikuttavaa toimintaa: menemme yhdessä bileisiin ja hän yöpyy sängyssäni. Ja kun tietää mihin se johtaa, en voi olla ajattelematta eläväni vähintäänkin kaksoiselämää.

Nyt pitää herätellä sisäinen Benjamin Linus, jotta tästä selvitään Täydellinen kainalossa voittajaksi. Ystävänpäivä kun olisi niin osuvasti romanttinen, juuri ennen New Yorkin matkaani (minullahan on oma, kadehdittava elämänikin), mutta samalle päivälle heitä molempia on ehkä turhan riskialtista sijoittaa...

No comments: