Thursday, April 2, 2009

Nice

Olen selvästikin kesän lapsi. Ihan oikeasti alan ajatella, että pitäisi muuttaa johonkin ainalämpimään maahan, jotta työn laatu ja tyytyväisyys elämään olisivat parempia. Heti, kun lämpötila on varjossa yli 20 celsiusastetta, olen paljon onnellisempi. Kaikki on jotenkin oikein.

En välttämättä vietä kaikkea aikaani ulkona, päinvastoin istun sisällä tehden ylitöitä nauttien pitkään jatkuvasta valoisuudesta ja siitä, että ikkunasta puhaltaa sisälle lämpöinen tuuli.

Ja sitten voi lounastauolla käyskennellä ulkona incognitona ja haistella kesäistä ilmaa. Vielä vajaat neljä kuukautta tätä ihanuutta jäljellä, sitten kolme lyhyttä karkumatkaa ennen paluuta Suomen syksyyn joskus syyskuun puolivälissä.

Ah!

4 comments:

Bubuina said...

Olen ihan täysin samanlainen. Mietin usein, että pitäisi muuttaa vaikka Jamaikalle. Aina lämmössä muistaa miten masentavaa kylmyys on. Täällä oli eilen varjossa 19 ja täytyy sanoa, etten kaipaa Suomeen yhtään...!

karkumatka said...

+22 :)

...ja kuuden päivän ennuste ei lupaa toistaiseksi yhtään alle 20 asteen päivää

Takaisin Kallioon said...

Kuinkas sattuikaan... juuri noihin aikoihin itse olin ajatellut ottaa menolipun Bangkokiin. Tämä siis tilanteessa jossa löydän kotomaasta jotain järjellistä tekemistä kesäksi. Muuten saattaa olla juhannuksen jälkeen Suomikiintiö täynnä...

karkumatka said...

TK: tiedetään ;)

Saattaa olla, että tulen Suomeen jo elokuun lopussa, mutta elättelen vielä toiveita kolmen viikon kolmannesta jälkikarusta elo-syyskuussa Ranskan maaseudulla.

Tuskin käyn edes juhannuksena, ettei kiintiö pääse ennenaikaisesti täyttymään, heh.

Talveksi suunnittelinkin sitten jo mahdollisimman pitkää reissua Intiaan tmv. itäisen halpaan kohteeseen.