Wednesday, April 8, 2009

Uusinta

Ikään kuin edellisessä ei olisi ollut tarpeeksi, piipahti hän luonani seuraavana päivänä spontaanisti matkallaan fysioterapeutilta.

Hän toi mukanaan kaksi palaa kakkua ja mansikoita. Söimme niitä lounaaksi parvekkeellani. Hänelle tuli kuuma, ja hänen piti vähentää vaatetusta. Alimman paidan noustua vahingossa poisotettavan mukana näin vilauksen hänen herkullista vatsaansa. Pian hän jo kelli sängylläni ja pyysi minua laittamaan käteni hänen kyljilleen. Tein työtä käskettyä ja sain todistaa, kuinka ilmeisesti hänen toinen kylkensä on jumissa toisen auetessa enemmän hengittäessä. Sängyllä kelliminen demonstroi erästä venytysliikettä, jonka pitäisi avata kylkilihaksia.

Minun huomioni oli hänen takapuolessaan. Harmi kyllä siinä ei tällä kertaa ollut mitään lihaksia, joiden epänormaaliutta olisi pitänyt tunnustella.

On kuulemma nähnyt kerran unta mozzarellastani, ja kolme unta kylpyhuoneestani. Toivotin tervetulleeksi käyttämään haaveiden kohteena ollutta kylpyammettami koska vaan. Voin tarvittaessa lainata helposti päältäputoavaa pyyhettä.

Connoisseuria nämä kohtaamiseni Täydellisen kanssa huvittavat suuresti. Hänen mukaansa T on ”joko tyhmä kuin saapas tai ovela kuin kettu”. Tiedän, että kyse on ensinmainitusta, sillä hän on niin viaton ja vilpiton ihminen, että ihmetyttää, ja nämä tosielämän sitcom-kohtaukset ovat melko suurella varmuudella hänen puoleltaan täysin tahatonta komiikkaa.

No comments: