Thursday, April 16, 2009

Repetition, anyone?

Onko sen sitten tarkoitus olla kivaa, kun on edellisiltana tehnyt projektiylitöitä Täydellisen kanssa, ja siinä sivussa ihmetellyt toisaalta hänen piirteitään, toisaalta sitä, miten hyvin on päässyt ihastuksestaan yli - niin sitten tämä lähettää tällaisen sähköpostin: ”...didn't bring over my lips yesterday night... If YOU once feel like some 'stimulation' would be good for you, tell me - however, I can try... :-) And we need it all!!”?

Pari kertaa illalla tekikin kyllä mieli suudella häntä, mutta siinä ei sinänsä ole mitään poikkeuksellista. Etenkin sammutettuamme työhuoneen valot ja ihaillessamme kaupungin skylinea, kun käännyimme sanattomina katsomaan toisiamme. Perinteisellä metropysäkkisaatilla vitsailin siitä, kuinka luovan yhteistyömme vastapainoksi ”voisimme tosiaan välillä tehdä jotain, hmm, procreational… tarkoitan tietenkin recreational.” Hänen englannintaitonsa vähän horjui, ja hän ilmaisi olevansa sitä mieltä, että kyllä meidän pitäisi tehdä koko luomisen kirjo. Pakkohan siinä oli kertoa, että procreation viittaa kyllä lisääntymiseen, mihin hän totesi puoliksi itselleen puhuen, että pitäisi yrittää olla vähemmän flirttaileva vahingossa. Tuonkin voi ymmärtää kahdella tavalla.

Mutta miten tuohon sähköpostiin olisi teidän mielestänne pitänyt vastata?

Itse tein näin: Vastasin ensin perusteellisesti viestin loppupuolella olevaan sääennustuskeskusteluun (nyt tänne on luvattu sadetta, mutta sitä ei näy), ja vasta sitten kommentoin tuota huulistimulointiasiaa. ”Otherwise, well... I'm not really sure what you mean by lips and stimulation here, I guess you have to explain that to me in person sometime.”

Tuonkin voi ymmärtää kahdella tavalla.

No comments: