Varoitus: tiedossa harvempaa blogikirjoittelua.
Tykkään työskennellä periodeissa. Niin, että kerralla uurastetaan enemmän, saadaan homma valmiiksi ja voidaan taas löysäillä. Nyt on semmoinen harvinainen vaihe, että pitäisi tehdä jotain parissa viikossa valmiiksi. Niinpä töitä tulee paiskittua jopa viikonloppuisin. Tiedossa muutenkin kiireinen kevät ja kesä ennen kuin täältä poistun. Lauantai-illat kuitenkin rauhoitan rentoutumiselle, nollaamiselle ja ruoanlaittotaidon täydellistämiselle.
Tein jälleen astetta paremman version viimeisimmästä hionnan kohteena olevasta pastareseptistäni: pasta alla carbonara. Pitää tehdä vielä yksi jos toinenkin versio, että saan täysin kohdilleen, sitten postaan tänne. Netistä kun suomen kielellä pukkaa vain noita ihmeellisiä kerma(perse)versioita, joiden alkuperä lienee saapasmaan asemesta jossain Atlantin länsipuolella. Ruoan kaveriksi valitsin kaupan halpiksista summamutikassa ihmeellisen lakritsisen MGM Mondo del Vinon nero d'Avolan Italian Prioccasta. Kokkauksestani nauttiessani ja viiniä lipitellessäni katson koneelta Nicolas Cagen uutuusleffaa Knowing. Köykäistä, mutta katsoo. Katsoo ja unohtaa.
No, tärkeintähän on syödä hyvin.
No comments:
Post a Comment