Saturday, February 14, 2009

Monta liekkiä raudalla

Paljon ehti tapahtua eilen illalla.

Tapasin pikahälytyksellä jo karkaamassa olleen, aina ulkonäöllään mykistävän Täydellisen. Kävi niin, että hän pyysi minua vielä kahville saman tien, ja päädyimme syömään metsämarja-jugurttia samasta purkista. Hän laittoi siihen kaksi keksinpalasta päälle, enkä voinut olla sanomatta kiusoitellen "isn't that cute". Hän yritti kätkeä nolostumisensa söpösti.

Täydellinen kertoi intohimoa äänessään, kuinka New Yorkin -matkastani oli tullut hänelle pakkomielle, ja että hänenkin pitäisi päästä karkaamaan jonnekin. Hän tekee paljon pidempiä päiviä kuin minä (itse asiassa tuntimäärät olivat täysin käsittämättömiä, ettekä uskoisi jos kertoisin), ja nyt oli vihdoin tiedossa viiden päivän vapaa. Harmillisesti kyseessä olivat ne viisi päivää, jotka vietän täällä. Jouduin vielä lähtemään illalla yhteen iltakokoukseen, joten tapaaminen harmillisesti loppui juuri kun se alkoi lämmetä. Halasimme lämpimästi kohdatessa ja erotessa, ja ihmeellistä kyllä, minä olin se joka oli viileämpi.

Monesta, monesta asiasta luen nyt sellaisia merkkejä, että tästä harvinaisen suuresta ihastuksesta saattaisi oikeasti tullakin jotain. Täydellinen kaipaa työstressinsä vastapainoksi jotain kivaa, jota ajatella. Tänään se olin hänen sanojensa mukaan minä.

Työkokoukseni osoittautuikin melko lyhyeksi, ja tapasin sen jälkeen pari hauskaa työkaveriani (toisen heistä tunnette nimellä Makuukaveri, toinen heistä palaa ensi viikolla kotimaahansa). Meistä on tullut täälläoloaikanamme melkoinen komiikkatrio, ja heitämme jatkuvasti melko hervotonta läppää. Jostain syystä matkaväsymyksestäni huolimatta päädyin isännöimään kosteaa
Austin Powers -leffailtaa, johon tuli vielä kesken lisääkin hauskaa huumoriporukkaa viinipullon kanssa. Naurua siis piisasi, ja nukkumaan pääsin valvottuani yli vuorokauden.

Taidan olla läheisyydentarpeessa, sillä istuimme Makuukaverin kanssa sohvalla hävyttömän lähekkäin, ja tökimme ja läiskimme toisiamme jatkuvasti nauraessamme. Oli mukavaa kuulla hänen nauravan huoliaan pois. 50ft taas lähetti yöllä tekstarin, ja muistutti tulevansa tänään. Puhuimme vähän aikaa puhelimessakin ja puhelu päättyi tyypillisesti vaivautuneesta nopeasti keveytyvään, lyhyeen nauruun, joka tulee kahden seksinnälkäisen aikuisen välille heidän sopiessaan pikaisesta rendez-vousta. Pyöritänköhän nyt vähän turhan montaa peliä? Entä jos jotain tapahtuu New Yorkissa?

Eilen olisi pitänyt hoitaa yksi työhakemus, jonka pitää olla 15. päivä perillä. Pitää käydä toimittamassa se itse. Sitä ennen se pitäisi kirjoittaa. Lievästä krapulasta ja viimeaikaisista kohtaamisista johtuva rakastelunnälkä sekä univajeesta johtuva yleinen raukeus eivät ainakaan auta asiaa.

No comments: