Tuesday, February 3, 2009

Uniintulija

Yritin nukkua säätääkseni vuorokausirytmini lähemmäksi Suomen aikaa ja tapakulttuuria sekä levätä selvitäkseni pitkästä matkasta kivuttomasti, kun Täydellinen lähetti tekstiviestin. Itse asiassa kaksi viestiä. Nyt ei nukuta enää, kun tämä pikaviestintä avaa niin kutkuttavia näköaloja.

Ensimmäisessä viestissä hän vain sanoo palanneensa työmatkaltaan. Oli ilmeisesti lähettänyt sen vahingossa keskeneräisenä. Toisessa viestissä hän vielä kiitteli viimekertaisesta, että oli kivaa tehdä hommia yhdessä ja että olisi kiinnostunut tekemään vähän enemmänkin tätä molempia hyödyttävää eksperimentointia kahdestaan. Toivotti lopuksi hauskaa aikaa pohjoisessa. Vastasin nopeasti hymiön kera, että mukava kuulla, olen otettu ja että palataan asiaan kun palaan.

Tämähän menee mukavasti. Hän tekee kaikki aloitteet ja ottaa yhteyttä. Enhän halua vaikuttaa yli-innokkaalta. :)

Muutaman tunnin päästä olen siis jo matkalla lentokentälle ja seuraavan kohtaamani auringonlaskun aikaan olen jo pääkaupunkiseudulla työkokouksessa ja sen jälkeen eräissä taideavajaisissa. Ei varmaan ole kovinkaan tarkoituksenmukaista kuvata eloani paikassa, josta nimenomaisesti olen karkumatkalla, joten koetan mahdollisesti keksiä jotain muuta luettavaksenne. Vaikka ruokareseptejä.

No comments: