Thursday, February 26, 2009

Ongelmia paratiisissa

Juuri, kun olin täpinöissäni Täydellisen tulemisesta kämpälleni, ja kun George Carlin oli vaihtunut uusimman Lostin kautta Gregory Houseksi, kuului Skypestä tuttu ääni. Paska. 50ft oli aloittanut chatin.

Hänhän feidasi dramaattisesti viimetipassa ystävänpäivätapaamisemme (myöhemmin kuulin, että oli hypännyt ulos ensimmäisestä kulkuvälineestään tilaisuuden koittaessa). Silloin sanoi, että tulee parin viikon päästä kyllä sitten. Ajattelin, että niin varmaan tulee, mutta nyt hän on oikeasti tulossa. Ei onneksi vielä nyt viikonloppuna, mutta sitäseuraavana.

Entä jos kaikki sujuu perjantaina tai lauantaina (vahvistusta odotellaan, kop, kop) Täydellisen kanssa, no, täydellisesti? Mitä teen 50ft:n kanssa seuraavana viikonloppuna? Aika suorin sanoin olimme suunnitelleet viikonlopun mittaisia rakkauden oppitunteja (hän ilmeisesti vakuuttui uutenavuotena siitä, että minulla on hänelle monta asiaa opetettavani). Itse asiassa olin laskenut jo sen varaan, että Berliiniin maaliskuun lopulle hommaamani työkeikan majoitus hoituisi hänen hoivissaan, siinä kun säästäisi pitkän pennin ja saisi samalla vähän kaupanpäällistä. Asiassa ei ole sitä ongelmaa, ettenkö tietäisi, kumman heistä haluan. En vaan viitsisi perua 50ft:n tulemista viime tingassa. (Okei, tiedän, että hän teki niin minulle.) En myöskään haluaisi majoittua Berliinissä missään räkähotellissa tai kuorsaavan tuhopolttajan yläkerrassa halpishostellissa. 50ft on sitä paitsi oikein mukavaa seuraa, enkä viitsisi pyöriä kaupungissa yksinkään. Hän kyllä nimenomaan teki selväksi, ettei haluaisi mitään ihmissuhdetta, mutta aikamoinen déjà vu tästä kaikesta tulee. Pelkään satuttavani taas ihmisiä, joihin en halua kiintyä. Sitä paitsi 50ft on paitsi hyvä kaveri, myös erittäin hyvien ystävieni kaveri ja tärkeä kontakti yhteen suosikkikaupungeistani, johon olen harkinnut jossain vaiheessa karkaavanikin.

Toisaalta en haluaisi tehdä mitään Täydellisen selän takanakaan, en mitään, joka jäisi ikuisesti varjoksi yllemme, vaikkei hän sitä tietäisikään. Haluan kaiken olevan täydellistä hänen kanssaan. Haluan vain hänet.

Olenko liian kiltti? Vai onko tämä... huoraamista?

No comments: