Thursday, February 12, 2009

Suomi-saldo

Reilu viikko Suomessa, mitä tuli tehtyä?

- Kolme tekstiviestiä Täydelliselle. Seuraavan, operationaalisen, laitankin heti periltä :)
- Yksi kalliolaisessa pitseriassa saatu ilmainen boysenmarjakakku.
- Yhden exän tapaaminen. Pettyminen tämän psykoottiseen itsetuhoviettiin ja inho tämän toistuvia seksinnälkäisiä katseita kohtaan. Järki voitti inhon avulla lihan himot, onneksi.
- Haastattelu radioon työasioissa. Puhuin tyypilliseen tapaani liian nopeasti ja liian monipolvisin lausein, mutta onneksi ihan asiaa.
- Haastattelu yleisön edessä työasioissa. Puhuin vähän, ja hädintuskin asiaa.
- Viisi iltaa ja pitsaa samassa töölöläisbaarissa. Vain yksi yöllinen taksimatka.
- Kolme askia tupakkaa ja liian vähän unta.
- Yhdet ilmaiset viinat. Toiset, joihin sisältyi myös buffet ja kaupunginjohtajan tapaaminen jätin välistä laittaakseni ruokaa itselleni ja sairastuneelle äidilleni. Mukavampi näin. Olisin viettänyt mielelläni enemmänkin kotiaikaa, nyt vei työnjälkeiset kaiken ajan.
- Kolme iltasaunaa vaikka uhkasin saunoa jokaisen Suomi-päivän päätteeksi. (Vrt. baari-illat.)
- Kaksi peliä Macille (auto- ja räiskintäpeli) ja yksi langallinen näppäimistö.

- Vanhan pomon tapaaminen 9 kk:n jälkeen.
- Lyhyt rupatteluhetki Avion kanssa. Avio on ihminen, jossa on suurta aviopuolisomateriaalia; tulemme hyvin juttuun, hänellä on eläkevirka, suoraselkäinen luonne ja hyvä huumorintaju. Sen jonkin puuttuvan aavistelisin löytäväni, jos vähän aikaa etsisin ja Suomessa pysyisin. Plan B.
- New York Is Now -mainoksille hymyily Helsingissä. Bussi- ja lentomatkojen lukemistona Lonely Planet New York City City Guide.


Nyt pitäisi olla jo nukkumassa, sillä kentälle pitää lähteä muutaman tunnin päästä. Taas näin. Miksiköhän en koskaan nuku ennen matkaanlähtöä? New York lähestyy, milläköhän unimäärällä sinnekin mennään...

No comments: