Tuesday, February 17, 2009

Rakentavasti kritisoitu

Sain kuulla blogini muuttuneen vähemmän kivaksi. Sehän tarkoittaa sitä, että se olisi joskus ollut kiva, jippii!

Kirjoitan tasan siitä, mitä ajattelen ja mitä minulle tapahtuu. Tämän kirjoittamisen päätarkoitus on tehdä itselleni päiväkirja - tai matkamuisto -, jota en hukkaa. Tätä saavat toki kaikki halukkaat lukea, ja kätken ikäni, sukupuoleni, asuinpaikkani, ammattini ynnämuut vastaavat tunnusmerkit mystisyyden kaapuihin stalkkareiden iloksi. Enkä mitään erikoista ole koskaan luvannut, vain elämääni karussa.

Mietin kuitenkin tykönäni sitä, millaista blogia haluaisin itse lukea. Varmaankin elämästä paikassa, joka on erilainen kuin Suomi. Siitä elämästä, jota lähdin elämään. Alussa keskityin paikallisten kuriositeettien kuvailuun (harson läpi), koska silloin erot olivat silmiinpistävämmät. Nyt moneen erilaisuuteen on tottunut, joten Suomi-käynnit tuntuvat eksoottisemmilta. Tosin vieläkään en ole keksinyt vedenpitävää sääntöä siihen, mistä pulloista saa pantin ja mitkä pitää viedä lasinkeräykseen.

No, koetan keksiä jotain iloksenne. Jos vaikka lähtisin huomenna Nykkiin. (Missä tapauksessa olen siellä torstaiaamuna Suomen aikaa.) C'ya!

8 comments:

Stazzy said...

Yleensä se lukee pienellä pullon kyljessä... Tai siis jos ei lue, niin lasinkeräykseen.

karkumatka said...

Syvään lienee juurtunut ajatus, että pitäähän viinipullosta rahaa takaisin saada.

Sitä paitsi noissa pulloissa ei kyllä "lue" yhtään mitään. On vain erilaisia kuvia, joista jokainen on vähän erinäköinen vaikkakin selvästi tarkoittaa kierrättämistä. Siinä saa sitten arvuutella, mitä kuvaa mikäkin kierrätysautomaatti syö.

Bubuina said...

Sun blogi on juuri nyt jännittävin seuraamani blogeista! Yleensä ihmisillä ei oo mitään sanottavaa eikä edes mainittavaa elämää. Sun elämä on kuin draamasarjasta. Sulla on kans hyvä tyyli kirjottaa, ja olenkin tartuttanut myös siskoni seuraamaan sun elämää... Ollaan kauheesti yritetty arvata ootko mies vai nainen (en paljasta kumpaa kannatan, oon aika varma kuitenkin) ja missä mahdat olla! :D

karkumatka said...

*hymy nousee korviin asti*

Kiitti, Bubuina! :)

Unknown said...

Hassua. Mä en oo tullut edes ajatelleeks, että voisit olla mitään muuta kuin nainen. Ole hyvä tai anteeksi, ajatuksen oikeellisuuden mukaan xD

Piti oikein useampi postaus lukaista vinkkejä etsien, ja totta, ei se missään 110 % varmuudella esiin tule. Silti mä päätin, että sun on oltava nainen.

Unknown said...

Ei. Olin väärässä. Pari vieläkin vanhempaa postausta puhuu kyllä vahvasti sen puolesta, että olet mies. Sinä olet _mies_. Kyllä. Se on viimeinen sanani.

karkumatka said...

capri: Kuulostipa varmalta :)

karkumatka said...

Olen sikäli tyytyväinen aiheuttamaani epävarmuuteen, että olen tietoisesti pyrkinyt häivyttämään sukupuolisuuteni tästä blogista.

Monien blogien pointtina kun tuntuu olevan se, että jostakin sinänsä arkipäiväisestä asiasta (vaippojenvaihdosta alikersanttiuteen) kirjoitetaan epätyypillisen sukupuolen näkökulmasta.

Toivottavasti tämä nyt ei ihan käänny päälaelleen, ja ihmiset lukevat muutakin kuin rivinvälejä yrittäen tunnistaa sukupuoliulokkeita... Pervot :)