Monday, March 2, 2009

Do the right thing

Olen tullut siihen tulokseen, että tässä tilanteessa viisainta on kertoa 50ft:lle, että olen tavannut jonkun, ja että on siksi parasta ettei hän tulisikaan käymään. Tiedän, heitän moraalisista syistä tyrkyllä olevaa seksiä hukkaan. Tällaisissa tilanteissa Murphyn lain mukaan kuuluisin menettää Täydellisenkin. Vai onko tämä kenties joku antiikin draama?

No, laitoin joka tapauksessa Euridic... Täydelliselle vielä tekstiviestin: "Huomenna iso päivä, ensimmäinen presentaatio, jännittääkö?". En saanut vastausta, mutta jotain outoa tapahtui noin 15 minuutin päästä viestin lähettämisestä.

Puhelimeni soi ehkä sekunnin. "Tuntem. nro". Minuutin päästä soi uudelleen. Tällä kertaa ruudulla lukee pelkkä "Puhelu". En uskalla vastata, varsinkaan kun ulkomailla ollessani ei ole tullut noihin tuntemattomiin numeroihin vastailtua. Siellä kun on niin usein puhelinlaskujani kasvattavia puhelinmyyjiä tai gallupientekijöitä. Mietin, mitä kellokin mahtaa Suomessa olla. Soi aikansa. Vastaamattomiin puheluihin tallentuu "(ei numeroa)".

Ei viestiä Täydelliseltä. Mielessäni pyörii jos jonkinlaisia salaliittoteorioita.

No comments: