Thursday, March 19, 2009

Ihan selvä juttu

Ainakin asia tuli taas astetta varmemmaksi. Pitäisi vaan sanoa noista harhaanjohtavista viesteistäkin, etenkään kun niihin ei koskaan ihan täydellistä varmuutta saa. Se pitkä sähköpostiviestikin tuli puheeksi, ja se ei kuulemma ollut uuden työstressiputken valittelua. Mitä sitten, jäi arvoitukseksi.

Erittäin toverillisella linjalla katsottiin paria työjuttua illalla ja käveltiin mahtavan elokuvallisissa taustoissa joenrantaa kämppäni kohdalle, missä tiemme erkanivat. Puhimme jälleen kerran tulevaisuudensuunnitelmista ja olimme eri mieltä siitä, onko Espanja siisti vai likainen maa. Oli kyllä erittäin hyödyllinen ja inspiroiva ilta. Lupasin jopa hommata paikallisen puhelinnumeron, kun hän kerran toistuvasti valitteli yhteydenpitomme hankaluutta.

Olen muuten iltaisin ruvennut tekemään itselleni drinkkejä noista salaattikuvan lavasteina olevista viinaksista ja halpiskolasta (euroissa about 35 senttiä pullo). Tekisi mieli fiksata yksi nytkin, auringonoton kyytipojaksi. (T-paitakelit, lällällää!)

Köyhä kaappijuoppo, voivoi.

6 comments:

juanita said...

heh, minä kallistuisin ehkä likaisuuteen, vaikka myönnettäköön, että suomesta lähteneenä suhteellisuudentajuni taitaa olla vääristynyt ja että kyllä niitä likaisempiakin paikkoja löytyy ;)

karkumatka said...

No, oma argumenttini nimenomaan Madridin likaisuudesta perustui blogiisi. :)

Hän taas sieltä juuri palanneena ei ollut samaa mieltä. Ei ollut matkailuinnostukseltaan huomannut mitään jätteitä kaduilla saati roskalavoja, vaan piti Madridia oikein rikkaana kaupunkina.

juanita said...

varmaan sellainenkin illuusio voi syntyä :D riippuu pitkälti siitä, missä täällä kävelee ja viettää aikaansa. pidin itsekin ensimmäisellä kerralla kaupunkia siistinä, koska kuljin lähinnä vain pääväylillä & päänähtävyyksillä, joita siivotaan ymmärrettävästi useammin. mutta sittemmin mieli on kyllä muuttunut.. :)

karkumatka said...

Kerron terveisesi, Juanita :)

(Mikä se muuten oikeasti on, Jaana vai Janita? :))

juanita said...

koristepaprika ;)

karkumatka said...

cayanne... kaijjanne... Kaija? :P