Monday, March 16, 2009

Oho

Katsaus pankkitilin saldoon päästi objektiivisesti arvioituna varsin koomisen äänen suustani. Toisessa tilanteessa olisi se itseänikin naurattanut, mutta nyt on vitsit vähissä. Rahat ovat laskujen jälkeen lähes loppu. Pitää tilapäisesti pinnistää, ja rajoittaa vähän gourmet-herkkuja. Onneksi on Täydellisen vuoro tarjota, kunhan vaan suvaitsee allekirjoittanutta taas tavata.

Sain häneltä tänään postikortin ensimmäiseltä työmatkaltaan. Kortissa on taidevalokuva Islannista. Hän oli nähnyt valokuvan näyttelyssä, ja olin tullut siitä kuulemma hänen mieleensä. Kortti oli täynnä tekstiä, mutta siinä oli vain vähän asiaa. Vain sitä samaa vanhaa litaniaa: ”viime keskustelumme jäi voimakkaasti mieleeni jne.”.

50ft ilmaisi Skypessä paheksuntansa saamistaan taannoisista pakeista. Olin kuulemma ”tyhmä idiootti, joka ei edes viitsinyt soittaa”. En nyt oikein ymmärrä. Ilmoitti menevänsä Norjaan hiihtelemään, joten ei voisi minua suunniteltuna ajankohtana majoittaa. Iskipä sopivasti yhteen tämän tilapäisen rahattomuuden kanssa. Taitaa jäädä tämä tämäkin Berliinin-reissu sitten tekemättä.

Pelaan iltani ratoksi netti-Scrabblea Connoisseurin kanssa ja tavoistani poiketen häviän toistuvasti. Yhdessä tuumin siirrämme myös Alsacen-matkaa tuonnemmaksi. Harmittaa taannoinen rahamoka.

Miten asiat alkoivat yhtäkkiä mennä päin seinää? Aurinkokin näyttäytyy vain Dashboardissa. Kevät peruttu. Kiroilen.

No comments: