Monday, March 2, 2009

Ei kai siitä haittaakaan voi olla...

...nukkua pitkään. Varsinkin jos STT:n uutista lyhyenkin univajeen aiheuttamista negatiivisista terveysvaikutuksista on uskominen. Mutta kun saa kutsun sunnuntaina klo 15 alkavaan tilaisuuteen maininnalla "jos heräät ajoissa", niin jotain vaikutuksia osa-aikakoomallanikin alkaa jo selvästi olla.

Ihme unitauti kyllä, tarttui New Yorkista. Menen yleensä nukkumaan ihan ihmisten aikaan (paitsi jos ajatukseni jäävät poikkeuksellisen tiukasti erään ihmisen ympärille, esimerkiksi viestiä odottaessani, enkä saa unta). Jostain syystä kuitenkin herään jossain lounaan ja lasten koulustapääsyn välimaastossa. Yhtenä syynä on Ikeasta hankkimani tummat verhot, jotka vievät kaiken kontaktin aurinkoon. Toisena syynä on erittäin liukuva työaika. Pitäisi kai tästä tänään jotain. Ehkä sitten vedin itseni niin piippuun New Yorkin tarjonnasta ja kotiin päästyäni Täydellisen tarjoamista kutkutuksista. Säälittävää.

Kerkesin kuitenkin eilen sinne tilaisuuteen, vieläpä kävellen. Tilaisuus oli taidenäyttelyn avajaiset ja tapahtumapaikka sijaitsi viereisessä kaupungissa (reilu tunti jalan), joten ei ihan turha suoritus. Paikalla oli suomalaisia, ja yhteen suomalaiseen kirjaimellisesti törmäsin jo lauantai-iltana ruokakaupassa. Ehkä tässä on vielä ihmisyyttä jäljellä.

No comments: