Tuesday, March 3, 2009

Oikein

Tuntuu, että asiat menevät nyt jokseenkin oikein.

Lyöttäydyin Täydellisen ja hänen työkavereidensa kanssa illalliselle päivän urakkansa jälkeen. (Olen tutustunut jo melko moneen heistä, joten se oli ihan normaalia ja odotettua.) Pöytä oli pitkä, meitä oli reilu tusina, ja uhrauduin menemään ikkunanpuoleiseen päätyyn, josta ei takuulla pääsisi pois kesken kaiken. Täydellinen seurasi viereeni. Mainittakoon tässä, että hän tuoksui todella hyvältä, ensimmäinen kerta kun olen havainnut hänellä minkäänlaista hajustetta. Ja se oli juuri oikein, juuri sellaista mistä pidän, ei liian ylikorostavaa tai hyökkäävää, vaan raikasta, puhdasta. Hän taitaa todella olla Täydellinen.


Ruokailun lomassa osuimme välillä toisiimme, varsinkin kun hän välillä kurottui sanomaan jotain toisella puolellani olevalle Texasilaiselle, yhteiselle tutullemme. Texasilaisella oli synttärit. Täydellinen tuoksui muuten todella hyvältä. Sovimme uudestaan treffit luokseni perjantai-illaksi, joskin hänelle olisi sopinut jo aiemminkin. "I'm free now", hän sanoi ja hymyili. Kotiin palattuani sain myös huolestuneena odottamani 50ft:n tekstarin, jossa hän hieman happamasti mutta kaverillisesti toivotti pitämään hauskaa sitten. Olen siis kaikilta puolin vapaa minäkin.


Täytyykin jo suunnitella perjantaita. Kutkuttavaa. Pullo hyvää valkkaria olisi kiva. En vaan ole nähnyt hänen vielä kertaakaan juovan alkoholia. Ja apua, mitä ruokaa laitan. En tiedä hänen ruokavaliostaankaan vielä tarpeeksi. Pitää varmaan vaan kysyä.

Kun joukko hajaantui ja kiiruhti metroon, jättäydyimme jälkeen. Hän kävelisi kotiin, minä menisin eri suuntaan kuin muut. Juttelimme, eikä siitä meinannut tulla loppua, vaikka olimme molemmat alipukeutuneita viilenevään iltaan. Erotessamme ojentauduin halaamaan, minkä hän ilmeisesti tulkitsi ensin jonkinlaiseksi suuteluyritykseksi, koska kääntyi jotenkin erikoisesti kasvoillaan minua kohti. Pelottavaa, todella pelottavaa.

En malta odottaa hänen ihanaa tuoksuaan ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä futonillani. Tämä tapahtuu nyt ja se tuntuu helvetin oikealta.

No comments: